Cambra de Palam

Notícies

03/04/2017

L'Ajuntament i la Cambra s'uneixen per afavorir l'emprenedoria

L’Ajuntament de Palamós i la Cambra de Comerç col·laboren per oferir un servei d’assessorament a persones emprenedores i empreses locals. El servei s’ofereix un dia a la setmana a l’Àrea municipal de Promoció Econòmica, a càrrec d’un tècnic especialitzat. L’objectiu és donar suport a noves iniciatives empresarials, o a d’altres que ja s’han creat i que estan en fase de creixement i consolidació.

L'Ajuntament de Palamós creu que el potencial emprenedor que hi ha al municipi és gran. Per donar-li sortida, s'ha arribat a un acord amb la Cambra de Comerç per posar en marxa un servei d'informació, orientació i assessorament als interessats a tirar endavant un projecte d'empresa. Escoltem Emili Colls, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós.

El servei d'assessorament a persones emprenedores es prestarà tots els dijous, a partir del dia 6 d'abril, de nou a una del matí, a la seu de l'Àrea de Promoció Econòmica, a la Casa Montaner. Emili Colls explica com hi col·labora la Cambra de Comerç de Palamós.

Font: Ràdio Palamós

http://www.palamoscomunicacio.cat/web/hemeroteca.php/1500006305/lajuntament-i-la-cambra-suneixen-per-afavorir-lemprenedoria/1

 

 

Cambra de Comerç de Palamós
C. Dídac Garrell, 10 2n - 17230 PALAMÓS (Girona) - Tel. 972 31 40 77 - Fax 972 31 88 10 - info@cambrapalamos.org Avís legal