Cambra de Palam

Not韈ies

28/09/2017

La Cambra col路labora en el creixement del viver d'empreses Alta Mar

El viver d’empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni ha signat aquest matí un acord amb diversos partners per tal d’impulsar el seu creixement i projecció. Els acords signats busquen ampliar la col·laboració en els àmbits institucional, formatiu i tecnològic. En aquest sentit, el viver ha formalitzat un acord amb la Cambra de Comerç de Palamós, el Banc de Sabadell, Meca Center i Altanetica-Ghofi. En el cas de la Cambra de Comerç el conveni busca reforçar el suport institucional, de manera que la Cambra de Comerç participarà en el desenvolupament de diversos programes i accions com ara el Programa PICE (Programa Integral de Qualificació i Ocupació), l’organització de diversos cursos, així com l’organització de dinars empresarials i d’una conferència anual.

 

Per part del Banc de Sabadell la col·laboració amb el Viver d’Empreses Alta Mar es concreta amb l’organització de dues conferències anuals que tindran com a eix central el finançament d’empreses, així com també aquesta entitat bancària oferirà unes condicions de finançament preferent per als usuaris del viver. El Banc de Sabadell també realitzarà una aportació econòmica per donar un major impuls a Alta Mar.

 

El tercer dels partners que han signat l’acord avui és Meca Center, empresa de formació que participarà en l’organització de cursos anuals, en la cessió de cursos de formació i també contribuirà amb una aportació econòmica.

 

Finalment, en l’àmbit tecnològic el partner que col·laborarà amb el viver serà l’empresa de telecomunicacions Altanetica – Ghofi, que oferirà unes condicions preferents per als usuaris del viver, així com també participarà amb una aportació econòmica.

 

Amb l’acord signat avui la Cambra de Comerç de Palamós, el Banc de Sabadell, Meca Center i Altanetica-Ghofi completen l’equip de 7 partners d’Alta Mar, juntament amb la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Baix Empordà

 

El Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni va entrar en funcionament a principis d’aquest any i està situat al Palau Firal, en un espai de 330 metres quadrats. El viver posa a disposició els emprenedors 5 despatxos, una sala de treball i un espai de coworking de 80 metres quadrats. En menys d’un any de funcionament Alta Mar té 7 empreses usuàries que suposen un nivell d’ocupació del 60%.

 

Alta Mar va néixer de la mà de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb l’objectiu de donar un impuls a l’emprenedoria i facilitar un espai on les noves empreses disposin de tots els serveis necessaris per fer créixer el seu negoci, i també d’un espai de coworking, una manera de treballar que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els seus projecte professionals de manera independent i fomentar també projectes conjunts. 

 

Cambra de Comerç de Palamós
C. Dídac Garrell, 10 2n - 17230 PALAMÓS (Girona) - Tel. 972 31 40 77 - Fax 972 31 88 10 - info@cambrapalamos.org Av脙颅s legal