Cambra de Palam

Notícies

02/10/2017

El empresaris gironins demanen que s’abandoni l’ús de la violència contra la població i es respectin les institucions de Catalunya

El Grup Impuls per Girona, amb les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, la patronal Pimec Girona i el Fòrum Carlemany, rebutja les deplorables accions repressives que ahir es van produir a les comarques gironines i al conjunt del país i que van intentar coartar per la força la llibertat dels ciutadans. La voluntat d’un poble no es pot aturar.

La jornada d’ahir, tot i les greus accions violentes contra la població pacífica i totalment indefensa, va tornar a mostrar un seny i una fortalesa moral envejables. Durant els darrers temps, s’ha escampat un clam pacífic, cívic i majoritari de la societat catalana per aconseguir una resolució política d’una greu crisi institucional i constitucional.

Les institucions empresarials gironines, fidels a la defensa del país, de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir, refermen la seva unànime condemna dels actes violents d'ahir i a qualsevol altra intent de continuar per aquesta via repressiva.

Des de del màxim respecte a la diversitat i al pensament del país, donem el nostre suport al Parlament, legítim representant del poble de Catalunya, que sempre s’ha expressat d’una manera cívica.

El GiG recolza la jornada d'aturada nacional prevista per rebutjar la violència indiscriminada patida al conjunt del país. No es tracta d'una vaga per una reivindicació laboral sinó d’una protesta legítima per defensar el respecte i la dignitat de Catalunya.

Es recomana a les empreses, autònoms i treballadors a títol personal poder combinar el suport a aquesta mobilització amb la prestació dels serveis bàsics als ciutadans.

 

Cambra de Comerç de Palamós
C. Dídac Garrell, 10 2n - 17230 PALAMÓS (Girona) - Tel. 972 31 40 77 - Fax 972 31 88 10 - info@cambrapalamos.org Avís legal