Cambra de Palam

Notícies

07/11/2017

El GIG reclama més diàleg i menys imposicions

El col·lectiu empresarial gironí creu que cal activar solucions polítiques i consensos constructius per preservar els valors econòmics de la societat gironina

El Grup Impuls per Girona (GiG) fa una nova crida a l’entesa, reclama solucions polítiques i manté el seu convenciment que el conflicte entre Catalunya i Espanya només es resoldrà amb el diàleg seré, al marge dels tribunals de justícia i la repressió.

El GiG creu que l’actual escenari genera una espiral de tensió i inestabilitat que no ajuda a recuperar la calma que necessita la ciutadania i el món empresarial.

Cal trobar fórmules que permetin arribar a consensos al conjunt de la societat, on els empresaris estem oberts a participar per trobar canals d’expressió col·lectiva que tinguin una base constructiva, i que no perjudiqui els valors econòmics de la societat gironina. Som partidaris d’accions que ens facin més forts davant dels reptes de futur.

Cal impulsar actuacions que contribueixin a mantenir la pau i la convivència que sempre han conformat la societat catalana. Al mateix temps, volem fer arribar tot el nostre suport als detinguts, les seves famílies, amics i col·laboradors.

 

Cambra de Comerç de Palamós
C. Dídac Garrell, 10 2n - 17230 PALAMÓS (Girona) - Tel. 972 31 40 77 - Fax 972 31 88 10 - info@cambrapalamos.org Avís legal