Cambra de Palam

Notícies

27/11/2017

Els comerciants de Calonge i Sant Antoni, l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Palamós signen un acord per promocionar el comerç local

Calonge, 24 de novembre de 2017.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra Oficial de Comerç de Palamós, l’Associació de Comerciants de Calonge i l’Associació per la Promoció i Qualitat del Comerç de Sant Antoni han signat avui l’acord de col·laboració que permetrà a les dues associacions de comerciants impulsar el comerç local, engegar actuacions encaminades a la promoció dels establiments del municipi així com campanyes de promoció i captació de nous socis.

El conveni signat avui té entre els seus objectius principals potenciar la capacitat de promoció del municipi i de la seva economia,  impulsar la creació de nous negocis, potenciar l’emprenedoria i dinamitzar el comerç urbà. L’acord preveu l’aportació per part de l’Ajuntament de Calonge d’un total de 9.000 € entre les associacions de Calonge i la de Sant Antoni, així com suport tècnic per desenvolupar les accions promocionals si és necessari.

Per la seva part la Cambra de Comerç de Palamós realitzarà la coordinació, assessorament tècnic i el seguiment necessaris per continuar desenvolupant el Pla de dinamització comercial i també oferirà l’assessorament tècnic necessari.

En el cas de Sant Antoni l’import subvencionat en el conveni signat avui permetrà la contractació d’un dinamitzador, així com el desenvolupament de la campanya Leitmotiv. En el cas de Calonge, el conveni també s’utilitzarà per finançar activitats concretes com les Nits a la fresca o la Fira Cubana, entre d’altres, així com també es destinarà a la contractació d’un dinamitzador de comerç i a fomentar la captació de socis del Parc d’Activitats Econòmiques de Calonge.

El conveni s’emmarca en l’objectiu de fomentar els interessos econòmics de Calonge i Sant Antoni que contribueixin a la consolidació i la creació d’ocupació, així com recolzar la realització de projectes i activitats obertes al públic en general i enfortir el moviment associatiu local en l’àmbit del comerç i la petita empresa.

 

Foto de la signatura dels convenis. D’esquerra a dreta, Neus Vicente (presidenta de comerciants de Sant Antoni), Michel Paschaud (Comerciants de Calonge), Jordi Soler (alcalde de Calonge i Sant Antoni), Arturo Prades (regidor de Comerç i Promoció Econòmica) i Carles Arnall (vocal de Cambra de Comerç de Palamós). 

 

http://tvcostabrava.xiptv.cat/l-informatiu-costa-brava/capitol/els-comerciants-de-calonge-i-sant-antoni-lajuntament-i-la-cambra-de-comerc-de-palamos-signen-un-acord-per-promocionar-el-comerc-local 

https://www.palamoscomunicacio.cat/web/hemeroteca.php/1500007530/acord-per-promocionar-el-comer-de-calonge-i-sant-antoni/0?page= 

 

Cambra de Comerç de Palamós
C. Dídac Garrell, 10 2n - 17230 PALAMÓS (Girona) - Tel. 972 31 40 77 - Fax 972 31 88 10 - info@cambrapalamos.org Avís legal