Cambra de Palam

Notícies

31/01/2018

Cicle de Comerç i Turisme experiencial a la Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç de Palamós enceta avui un cicle de conferències i tallers de comerç i turisme experiencial. Són un total de quatre activitats, que es faran durant les tres pròximes setmanes, i que la Cambra organitza amb la col•laboració de la Generalitat i els ajuntaments de Palamós i de Calonge i Sant Antoni. La primera conferència tracta l’experiència en la gestió d’una destinació turística.

Això és aquesta tarda, entre les quatre i dos quarts de set, i es fa, com la resta d'activitats, a la seu de la Cambra de Comerç de Palamós, a les galeries Carme del carrer de Dídac Garrell. La ponent del taller d'avui és Maria Segarra, que també parlarà d'aspectes com el pla estratègic del turisme de compres d'un territori i el benchmarking amb altres destinacions. 
El cicle de conferències i tallers de comerç i turisme experiencial encara tindrà tres cites més. El dia 6 de febrer, Joaquim Deulofeu parlarà de l'excel·lència en l'atenció al client. El 14 de febrer serà el torn de Montserrat Peñarroya amb la dinamització i l'estratègia digital per a la promoció d'una destinació turística i, finalment, el 22 de febrer es tancarà el cicle amb la conferència-taller 'Com posar en valor el punt de venda', amb Oriol Cesena.

 

Cambra de Comerç de Palamós
C. Dídac Garrell, 10 2n - 17230 PALAMÓS (Girona) - Tel. 972 31 40 77 - Fax 972 31 88 10 - info@cambrapalamos.org Avís legal