Cambra de Palam

NotŪcies

18/05/2018

15 EMPRESES OFEREIXEN FEINA A JOVES EN EL PRIMER FÒRUM SPEED DATING DE CALONGE I SANT ANTONI

Un total de 15 empreses participen aquest matí en el primer Fòrum Speed Dating de Calonge i Sant Antoni, que impulsa la Cambra de Comerç de Palamós i l’Ajuntament de Calonge Sant Antoni. Un grup d’una trentena de joves que busquen feina s’han inscrit en aquesta jornada que combina entrevistes ràpides entre empreses que ofereixen feina, amb una vessant més formativa. L’objectiu és casar oferta i demanda, i oferir oportunitats a joves que formen part del programa PICE o que són beneficiaris del Pla de Garantia Juvenil que disposa del recolzament de la Unió Europea a través dels Fons Socials Europeus i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Jardiners, recepcionistes o cambrers són algunes de les ofertes d’ocupació que les 15 empreses participants ofereixen als joves. Des de l’organització s’han coordinat les entrevistes per buscar els perfils més adequats segons les ofertes de feina de cada empresa, de manera que els joves poden realitzar durant un matí diverses entrevistes per optar a un lloc de treball.

A banda de les entrevistes ràpides, el Fòrum Speed Dating es complementa amb unes xerrades sobre la recerca de feina i una dinàmica de grup per trobar les claus de la motivació en la cerca d’ocupació. 

 

Cambra de Comerç de Palamós
C. Dídac Garrell, 10 2n - 17230 PALAMÓS (Girona) - Tel. 972 31 40 77 - Fax 972 31 88 10 - info@cambrapalamos.org Av√ɬ≠s legal