Cambra de Palam

Notícies

22/10/2018

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Palamos renoven la seva aliança a favor de les empreses per incrementar la seva competitivitat

 

  • El president de la Cambra de Comerç de Palamós i la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona treballaran plegats per ampliar els coneixements de les empreses.
  • L’acord de patrocini inclou l’organització de jornades formatives per millorar la competitivitat de les empreses.

 

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Palamós han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l’assessorament i la formació dels emprenedors per millorar i afrontar amb més coneixement i eines el seu futur.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Palamós, Xavier Ribera, i la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional Així com, jornades i esmorzars de treball per exposar diferents novetats que vagin sorgint en el món empresarial i que aportin uns coneixements que son del tot necessaris per als empresaris i els seus treballadors. 

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Palamós, XX, ha destacat la importància del suport de CaixaBank que permet incidir directament en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització. La directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, ha reiterat el suport de l’entitat financera a la cambra palamosina i a les empreses del territori. 

 

CaixaBank, al costat de les empreses

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L’entitat disposa d’una xarxa internacional integrada per 24 sucursals operatives i oficines de representació presents a 19 països. Compta amb oficines de representació a París (França), Milà (Itàlia), Istanbul (Turquia), Pekín, Shanghái i Hong Kong (Xina), Dubai (Emirats Àrabs), Nova Delhi (Índia), El Cairo (Egipte), Santiago de Xile (Xile), Bogotà (Colòmbia), Nova York (EE.UU.), Singapur, Johannesburg (Sud-àfrica), Alger (Argèlia), Sao Paulo (Brasil), Lima (Perú) i Sydney (Austràlia). L’entitat també disposa de sucursals internacionals a Varsòvia (Polònia), Casablanca, Tànger i Agadir (Marroc), Londres (Regne Unit) i Frankfurt (Alemanya). 

Així mateix, CaixaBank manté acords amb bancs internacionals per a facilitar l’operativa internacional i el comerç exterior de les empreses i dels particulars a qualsevol país del món. 

 

Cambra de Comerç de Palamós
C. Dídac Garrell, 10 2n - 17230 PALAMÓS (Girona) - Tel. 972 31 40 77 - Fax 972 31 88 10 - info@cambrapalamos.org Avís legal