Cambra de Palamós

Empresa

Serveis » Protecció dades

La Cambra de Comerç de Palamós té signat un conveni amb l’Entitat Col.laboradora de l’Administració –ECA- per facilitar la implantació de la Llei orgànica de protecció de dades personals.

L’objectiu d’aquest és millorar el servei als electors de la Cambra per facilitar l’implantació d’aquesta llei al món empresarial amb les millors condicions.

Aquesta llei obliga a tota mena d’organitzacions, des de grans multinacionals a petites empreses, autònoms, associacions, etc., a tenir especial cura amb la recollida, el tractament, la cessió i la destrucció de dades de persones físiques tant si són de clients o proveïdors com si són dels propis empleats. Així, totes les organitzacions han de comunicar a l’Agència Espanyola de Protección de Datos quina mena de fitxers tenen, avisar a totes les persones de les que tenen dades i aplicar un document de seguretat que tracta d’aspectes com les contrasenyes per entrar a l’ordinador o la realització de còpies de seguretat.

 

Cambra de Comerç de Palamós
C. Dídac Garrell, 10 2n - 17230 PALAMÓS (Girona) - Tel. 972 31 40 77 - Fax 972 31 88 10 - info@cambrapalamos.org Avís legal     Crèdits