Cambra de Palam

Avís legal

Per utilitzar certs serveis d'aquesta web els Usuaris han de proporcionar prèviament a LA CAMBRA DE COMERÇ DE PALAMÓS certes dades de caràcter personal a través d'un Formulari (d'aquí en endavant, les "Dades Personals"). LA CAMBRA DE COMERÇ DE PALAMÓS tractarà automatitzadament les Dades Personals per tal de poder satisfer el servei (donar resposta adequadament a preguntes i d'altres demandes). Mitjançant la cumplimentació i enviament del corresponent Formulari, l'Usuari accepta i autoritza que les seves Dades Personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de LA CAMBRA DE COMERÇ DE PALAMÓS.

Els Usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

Si desitja accedir a les seves dades, modificar-les, cancel·lar-les o oposar-se al seu tractament ha de dirigir-se a LA CAMBRA DE COMERÇ DE PALAMÓS. Si ho desitja pot trucar al 972 31 40 77 o enviar un correu electrònic a info@cambrapalamos.org

LA CAMBRA DE COMERÇ DE PALAMÓS no es fa responsable sobre els continguts de webs de tercers als que hi teniu enllaç, així com de les dades que es puguin recollir en aquests.

Cambra de Comerç de Palamós
C. Dídac Garrell, 10 2n - 17230 PALAMÓS (Girona) - Tel. 972 31 40 77 - Fax 972 31 88 10 - info@cambrapalamos.org Avís legal