Saltear al contenido principal

La direcció territorial de Comerç i l’ICEX de Catalunya convida a totes les empreses associades a la Cambra de Comerç de Palamós a participar al Programa «Marca & Innovación« que es celebrarà a Girona, i que organitza l’ICEX conjuntament amb l’Oficina Espanyola de Patents i Marques, l’Escola de negocis ESIC i el Foro de Marcas Renombradas Españolas, amb 5 sessions presencials que tindran lloc cada dijous entre el 19 d’octubre i el 16 de novembre de 2023.

Es tracta d’un programa gratuït i disposa de 25 places per a CEOs de pimes gironines, amb un volum de negoci superior a 5 milions (o inferior però en clara progressió exponencial).

El programa «Marca & Innovación» és una experiència d’aprenentatge intensiu, que ofereix als CEOs les eines clau per activar la marca i la reputació, la innovació i el disseny com a palanques de competitivitat, diferenciació i generació de valor a llarg termini.

Té per objectiu l’aportació de coneixements essencials per poder prendre decisions de forma més àgil i eficient en un ecosistema tan dinàmic com l’actual. La riquesa d’aquest programa consisteix en combinar el coneixement dels millors experts en cada matèria i l’experiència real de les marques líder.

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

Document informatiu (pdf)

Pàgina web programa «Marca & Innovación«

Volver arriba