Saltear al contenido principal

AJUTS CONTRACTACIÓ

PROGRAMA INTEGRAL DE CUALIFICACIÓN Y EMPLEO

El programa PICE de les Cambres de Comerç, cofinançat pel Fons Social Europeu, forma part del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, una iniciativa del Ministerio de Trabajo y Economia Social, amb coherència amb l’ “Estrategia de Emprendimiento y Empleo Joven”.

Està dissenyat per atendre les necessitats de les empreses a l’hora de contractar treballadors, amb una formació i capacitació professional dels joves d’acord amb els llocs a cobrir.

Les empreses poden sol·licitar ajuts directes de fins a 5.000€ per cada contracte formalitzat.

L’any 2023 la Cambra de Palamós destina 10.000€ amb l’objectiu d’aconseguir 2 contractes laborals.

Principals requisits dels contractes:

  • Joves participants al programa PICE, actius a Garantia Juvenil en el moment de la contractació.
  • A temps complert
  • Durada mínima de 6 mesos

Consulteu l’última convocatòria per conèixer el detall de les accions subvencionables i quantia dels ajuts, requisits i obligacions dels beneficiaris, i el termini i presentació de sol·licituds.

Enllaç Seu Electrònica Cambra de Comerç de Palamós: https://sede.camara.es/sede/palamos/

Programa realitzat d’acord amb el conveni de col·laboració subscrit entre la Cámara Oficial de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de España i la Cambra Oficial de Comerç, Industria, Serveis i Navegació de Palamós pel desenvolupament del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) finançat pel Fons Social Europeu en el context de la Garantia Juvenil.

Volver arriba