Saltear al contenido principal

TICCámaras

COMPETITIVITAT

El programa TICCámaras té com a objectiu la transformació digital de les pimes, ajudant-les a integrar eines competitives digitals clau en la seva estratègia, i a maximitzar les oportunitats que la digitalització ofereix per reactivar la seva activitat, millorant la seva productivitat i competitivitat.

S’orienta cap a les necessitats específiques de les empreses, mitjançant una metodologia mixta de diagnòstic, suport en el procés d’implantació de solucions i difusió del coneixement:

 

FASE I – Diagnòstic Assistit de TIC (DAT)

Anàlisi exhaustiu del nivell de digitalització de l’empresa i de les seves possibilitats de millora mitjançant l’estudi de la seva cadena de valor, que permeti conèixer el nivell de competitivitat de l’empresa destinatària en el seu entorn econòmic i de mercat.

Es proporcionen unes recomanacions d’implantació de solucions en base a una de les tres línies següents:

  • Eines de productivitat i gestió empresarial al núvol.
  • Comerç electrònic.
  • Màrqueting digital.

El diagnòstic és totalment gratuït per l’empresa.

 

FASE II – Ajudes econòmiques Pla d’Implantació de les TIC

En aquesta fase, proveïdors externs a les cambres, lliurement escollits per les empreses beneficiàries, realitzen la implantació de solucions establertes al Diagnòstic. Suposa una inversió mínima per l’empresa: l’import màxim finançable és de 7000€, si bé el Pla escollit pot ser de major quantia (convocatòria 2021). Aquest import serà cofinançat en un 40% pels Fons FEDER i la resta per les empreses beneficiàries, que hauran de prefinançar aquestes despeses.

 

Les empreses de la demarcació de la Cambra de Palamós es poden presentar a les convocatòries de la Cambra de Comerç de Girona

Programa finançat pel Fondo Europeo de Desarrollo Regional – Una manera de hacer Europa

Volver arriba