Saltear al contenido principal

FORMACIÓ PICE

PROGRAMA INTEGRAL DE CUALIFICACIÓN Y EMPLEO

El PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo) és un programa desenvolupat per totes les Cambres espanyoles en el Marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Està destinat a joves de 16 a 29 anys inscrits a Garantia Juvenil i a empreses que necessiten contractar.

Requisits inscripció Garantia Juvenil:

  • Tenir entre 16 i 29 anys.
  • No estar treballant.
  • No estar estudiant.

Des de la Cambra organitzem cursos gratuïts de curta durada que apropen els joves al món laboral, millorant i complementant el seu CV.

També organitzem Fires d’Ocupació per millorar l’ocupabilitat dels joves posant-los en contacte amb empreses que necessiten contractar. Aquestes fires inclouen tallers pràctics de millora de CV i marca personal.

Tanmateix, oferim Ajudes de Contractació per les empreses amb l’objectiu de fomentar la contractació de joves que participin al programa PICE.

 

Què oferim als joves?

Tramitem la inscripció a Garantia Juvenil

Orientació Vocacional. Desenvolupament del perfil professional a partir de l’experiència laboral i de formació, habilitats, coneixements, etc.

Formació transversal (Habilitats ocupacionals, idiomes, TIC)

Formació específica orientada a les necessitats de les empreses

Programa realitzat d’acord amb el conveni de col·laboració subscrit entre la Cámara Oficial de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de España i la Cambra Oficial de Comerç, Industria, Serveis i Navegació de Palamós pel desenvolupament del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) finançat pel Fons Social Europeu en el context de la Garantia Juvenil.

Volver arriba