Saltear al contenido principal

UNIR-SE A LA CAMBRA

UNEIX-TE

Des de la Cambra de Comerç de Palamós portem més de 130 anys vetllant pels interessos empresarials i donant servei al teixit empresarial del nostre territori amb una història i una experiència que avalen el suport eficaç i pràctic que oferim als nostres socis.

 

Des de la Cambra volem ajudar-vos a crear negoci, a formar-vos millor i a projectar-vos al món.

La Cambra de Comerç de Palamós, igual que la resta de cambres, ha iniciat una nova etapa marcada per la finalització de les quotes camerals, en aquest sentit, el vincle de les empreses amb la Cambra és voluntari.

Canvia el vincle però no la determinació de la nostra entitat centenària en favor del mateix objectiu que portem treballant des de 1886: la dinamització empresarial de la nostra demarcació. Igualment mantenim la voluntat de continuar sent el fòrum de les nostres empreses i realitzar la funció d’intermediació amb les administracions per aconseguir allò que el territori necessita. Oferir també, els serveis de qualitat en els camps de competitivitat, innovació, emprenedoria i internacionalització, en condicions preferents per als nostres associats. 

Sent socis de la Cambra, les empreses podeu formar part de la nostra entitat i gaudir d’avantatges i descomptes dels nostres serveis, així com rebre informació periòdica i poder participar en fòrums, debats i jornades adreçades al món empresarial.

 

En quins àmbits et donem suport?

  • Defensa i impuls dels interessos empresarials: Valorem i transmetem les teves inquietuds a les administracions pertinents per tal que et donin respostes i solucions.
  • Informació i assessorament: T’informem i assessorem de manera personalitzada i professional en qualsevol àmbit que la teva empresa necessiti.
  • Formació: T’oferim de manera continuada cursos i tallers formatius especialitzats en el món d’empresa, tant genèrics com personalitzats, adaptant-los a les necessitats específiques i objectius concrets d’una empresa o sector.
  • Competitivitat: Posem al teu abast l’excel·lència i el rigor dels nostres serveis per ajudar la teva empresa a ser més competitiva i enfortir el seu posicionament en el mercat.
  • Projecció Internacional: Et donem tot el necessari per créixer i traspassar fronteres posant el teu servei tota l’experiència en assessorament, projecció o contacte internacional de la Cambra.
Volver arriba