Saltear al contenido principal

La Cambra de Comerç de Palamós ofereix ajudes directes a per la digitalització i internacionalització de les pimes, cofinançat amb fons FEDER.

Les pimes poden rebre 7.000€ si sol·liciten l’ajuda del programa TICCámaras i 4.000€ si s’inscriuen en el programa Xpande Digital. En els dos casos, el finançament és del 100% de la inversió realitzada, a través de fons FEDER.

La crisi econòmica causada per l’emergència sanitària de la COVID-19 ha posat de manifest la necessitat urgent d’impulsar la competitivitat de les pimes a través d’innovació i digitalització. Per aquest motiu, la Cambra de Comerç de Palamós, mitjançant la Cámara de Comercio de España, ha posat en marxa unes convocatòries extraordinàries dels programes TICCámaras i Xpande Digital, amb ajudes subvencionables al 100% que contribuiran a la transformació digital de les petites i mitjanes empreses.

Programa TICCámaras:

Té l’objectiu d’impulsar la transformació digital i la incorporació sistemàtica de les TIC en l’estratègia de les pimes i autònoms participants. Així mateix, pretén maximitzar les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies per millorar la seva productivitat i competitivitat.

El pressupost màxim per empresa és de 7.000€, que en aquesta convocatòria extraordinària serà finançat al 100% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020.

Xpande Digital:

Aquest programa vol recolzar la internacionalització de les pimes a través del màrqueting digital. El pressupost màxim per empresa, en aquest cas de 4.000€, que també serà finançat al 100% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020.

Està prevista la seva publicació al BOP Girona amb data 6 de novembre, i els ajuts es podran sol·licitar del 9 al 13 de novembre mitjançant la seu electrònica de la Cambra (https://sede.camara.es/sede/palamos).

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba