Saltear al contenido principal
Foto Acord Caixa Enginyers I Cambra Palamós (4-2-22)

Caixa d’Enginyers signa un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Palamós per col·laborar en l’impuls de l’economia del territori i ajudar les empreses a fer créixer els seus projectes

  • La Cambra de Comerç de Palamós i Caixa d’Enginyers han signat un acord a través del qual les empreses de la demarcació de la Cambra podran sol·licitar finançament a la cooperativa de crèdit.
  • A través d’aquest conveni, l’entitat cooperativa posarà al servei de les empreses sol·licitants el seu equip especialitzat per trobar el finançament adequat pels seus negocis.
  • La col·laboració s’emmarca en la voluntat de donar resposta a les necessitats financeres del teixit empresarial de la Cambra.

Barcelona, 7 de febrer de 2022.- Caixa d’Enginyers i la Cambra de Comerç de Palamós han signat un conveni de col·laboració a través del qual les empreses de la demarcació de la Cambra podran sol·licitar finançament a la cooperativa de crèdit mitjançant els productes financers de l’Entitat. Amb aquest acord, la Cambra de Comerç de Palamós es compromet a posar en contacte les empreses que ho sol·licitin amb Caixa d’Enginyers.

En aquest sentit, la cooperativa de crèdit oferirà un assessorament personalitzat, a través d’un equip especialitzat, que donarà suport a la viabilitat econòmica de les operacions i analitzarà les empreses sol·licitants per oferir un finançament adequat a la seva estructura.

Pol Fages, president de la Cambra de Palamós, declara que “Sempre estem atents a les necessitats de les nostres empreses i considerem que quan més alternatives disposin els nostres membres sempre serà millor per incrementar la seva competitivitat””

Per la seva banda, Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, ha confirmat que “Volem formar part de la recuperació econòmica i estar al costat del teixit empresarial de la localitat de Palamós. Estem molt satisfets amb aquest acord que ens permetrà col·laborar en l’impuls de l’economia de la zona ajudant a les empreses a dur a terme els seus projectes. En aquest sentit, la Cambra de Palamós esdevindrà l’antena territorial per a captar possibles necessitats financeres del teixit empresarial i, aquestes, seran analitzades per Caixa d’Enginyers, que donaran resposta a les necessitats per poder impulsar el seu creixement i la recuperació econòmica”.

Un dels objectius de Caixa d’Enginyers és que la limitació de recursos no impedeixi el desenvolupament òptim de les empreses que formen part de la massa social. És per això que ofereixen moltes possibilitats de finançament, com són els préstecs ECO, la línia ICO,  les línies de garantia SGR o suport financer per complementar les recentment creades ajudes europees Fons Next Generation, l’obtenció de les quals requereix d’un estudi i una tramitació molt específica.

 

Sobre el Grup Caixa d’Enginyers

El Grup Caixa d’Enginyers és un grup cooperatiu de crèdit i serveis financers i asseguradors adreçat a professionals i empreses de tot el territori espanyol, ja siguin del sector de l’enginyeria o d’altres àmbits, que desenvolupa un model de banca propi, -els clients són alhora socis-, i sostenible. A més de ser solvent, transparent i rigorosa, Caixa d’Enginyers és una Entitat cooperativa propera, compromesa, amb una clara vocació de servei personalitzat i amb la missió de generar valor compartit més enllà del component financer.

La sostenibilitat és un dels eixos vertebradors del Grup, visible en tots els seus àmbits d’actuació més enllà dels projectes de Responsabilitat Social Corporativa.  En aquest sentit, a més de ser una entitat neutra en carboni o estar adherida al Pacte Mundial de les Nacions Unides, l’Entitat és innovadora en l’oferta de productes i serveis responsables, com el CdE ODS Impact ISR, FI, el primer fons d’una gestora nacional on els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la seva mesura determinen la política d’inversió del fons.

En 2021, l’Entitat ha desenvolupat una metodologia pròpia que mesura l’impacte ambiental dels seus fons d’inversió. Es tracta de CIMS, la Calculadora Impacte Mediambiental i Social, que ofereix una perspectiva diferent de com analitzar els fons d’inversió des de l’òptica ambiental, social i de governança. Actualment, el 60% de el patrimoni gestionat en fons d’inversió de Caixa Enginyers Gestió incorpora l’etiqueta ISR a la seva denominació.

Caixa d’Enginyers aposta per la digitalització i, paral·lelament, per un model de proximitat que contempla l’atenció i l’assessorament personalitzat a través d’oficines -l’Entitat compta ja amb un total de 32 oficines-. Per a potenciar aquest ADN digital i proper i una atenció personalitzada integral, l’Entitat ha implantat des de 2019 la gestió del servei als socis amb metodologia  ‘agile’, una nova forma de treballar flexible que permet als gerents una atenció digital que complementa la tradicional presencial. Per a més informació www.caixaenginyers.com.

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba