Saltear al contenido principal

El Club Esportiu CT La Bisbal i la Cambra de Comerç de Palamós, signen un conveni de col·laboració.

El Club Esportiu CT La Bisbal i la Cambra de Comerç de Palamós, signen un conveni de col·laboració

 

La Cambra de Comerç de Palamós i el Club Esportiu CT la Bisbal han signat un conveni de col·laboració en el que es reconeix el paper del CTLB com a dinamitzador econòmic de la comarca al ser organitzador de diferents esdeveniments, d’entre el que en destaca el Torneig Internacional de Tennis Femení Sol Gironès, integrat en el WTA Tour ( màxima categoria mundial).

En el conveni, entre d’altres qüestions, la Cambra de Comerç es compromet a donar a conèixer aquest esdeveniment als seus associats i a les Cambres Catalanes, així com, el Club Esportiu CT la Bisbal ha ofert les seves instal·lacions per tal que, durant el Torneig, la Cambra hi desenvolupi alguna activitat.

D’altra banda, les dues entitats es comprometen a treballar plegades per desenvolupar algun projecte que interrelacioni el món empresarial amb el món esportiu a la comarca Baix Empordà i per extensió a les comarques gironines.
La Cambra de Comerç de Palamós en representació, promoció i defensa dels interessos generals del comerç, la indústria, els serveis i la navegació, amb la signatura d’aquest conveni vol contribuir a l’expansió i consolidació del teixit empresarial i econòmic.

L’acte de signatura ha tingut lloc a les instal·lacions del CTLB i ho ha formalitzat el president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Palamós, Sr. Pol Fages i el president del Club Esportiu CT la Bisbal, Sr. Xavier Ponsatí.

 

 

 

 

 

 

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba