Saltear al contenido principal

El Viver i Plataforma d’Empreses ALTAMAR de Calonge i Sant Antoni i la Cambra de Comerç Palamós convoquen el segon concurs de projectes empresarials i emprenedors.

El Viver i Plataforma d’Empreses ALTAMAR i la Cambra de Comerç de Palamós han presentat la segona edició del concurs de projectes empresarials i emprenedors. Aquest concurs té per objectiu premiar als emprenedors, que desenvolupin projectes i iniciatives empresarials viables amb potencial generador de treball, innovadors, en expansió, digitalitzadors i sostenibles. Potenciant el desenvolupament socioeconòmic de les comarques gironines.

El termini per presentar les candidatures a aquest concurs finalitza el 21 de setembre del 2023, i la seva presentació únicament es pot fer on line a través de l’enllaç següent https://congresemprenedoria.calongeisantantoni.cat/concurs

El concurs que va dirigit a emprenedors o empreses constituïdes amb menys d’un any d’activitat, o una idea de negoci que no estigui constituïda com empresa essent susceptible de crear-se a la província de Girona. El guanyador obtindrà el guardó de: “Millor projecte empresarial i emprenedor – Arturo Mundet”

La fase de presentació de candidatures finalitzarà el 21 de setembre i llavors s’obrirà la fase de valoració, amb un jurat format per representants de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, a Cambra de Comerç de Palamós, la Cambra de Comerç de Girona, l’Associació d’empresaris i emprenedors de Girona, la PIMEC, la Universitat de Girona i Acció – Agència per la Competitivitat de l’Empresa –  Generalitat de Catalunya.

En la valoració de les diverses propostes, el jurat tindrà en compte els mèrits exposats, l’originalitat, el grau d’innovació, el component tecnològic de la idea, l’estat de desenvolupament de la idea i la maduresa de la proposta, el coneixement del mercat i l’adequació de la idea (producte o servei) a les seves necessitats, la viabilitat tècnica i econòmica del projecte, el potencial de creixement, les possibilitats de generar ocupació de qualitat i la sostenibilitat.

El premi atorgat donarà dret al seu guanyador a exhibir el trofeu en els mitjans de promoció que decideixi l’empresa i a inscriure el text que mencioni el premi obtingut en els mitjans de promoció de l’empresa. En la categoria de Premi Millor projecte empresarial Arturo Mundet, s’abonarà la quantitat de 2.000€ i es realitzarà la cessió gratuïta d’un espai coworking al Viver i Plataforma d’Empreses ALTAMAR de Calonge i Sant Antoni durant un any.

Els premis es lliuraran en una cerimònia en el context del 6è Congrés d’empresa i emprenedoria de Calonge – Sant Antoni.

Més informació
Web: www.calongeisantantoni.cat

Facebook: www.facebook.com/ajuntamentCalongeiSantAntoni

Twitter: @ajuntcalonge

Instagram: ajcalongeisantantoni

 

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba