Saltear al contenido principal

L’Speed Dating de Calonge ofereix 134 llocs de treball

Els 251 candidats van realitzar 510 entrevistes ràpides a la 4a edició de l’Speed Dating

30 empreses han ofert 134 llocs de treball a Calonge i Sant Antoni. Un total de 251 candidats han participat a la jornada Speed Dating i en total s’han realitzat 510 entrevistes de feina, ja que cada candidat es podia inscriure a més d’una oferta de treball. L’Speed Dating ha arribat així a la quarta edició enguany, amb l’expectativa de cobrir la major part de les ofertes de feina. En total s’han ofert 134 llocs de treball, un 29% més que en l’edició anterior.

Bona part de les ofertes de feina estaven vinculades al sector turístic, especialment llocs de treball pel sector de la restauració i el sector hoteler i de càmpings com ara cuiners i cambrers, si bé també hi havia ofertes de feina de jardineria o lampisteria, vigilants de zona blava, personal de neteja o personal de supermercat entre d’altres.

Les bones dades d’ocupació al municipi fan preveure que la temporada d’estiu serà complicada a l’hora de trobar segons quins perfils professionals, motiu pel qual des de l’organització enguany s’ha decidit avançar la jornada d’entrevistes ràpides per trobar feina. L’objectiu de l’Speed Dating és facilitar la trobada entre empreses que ofereixen llocs de treball i persones que busquen feina, un objectiu que en l’edició anterior va permetre cobrir el 90% de les ofertes de feina. La jornada ha comptat amb la participació d’una trentena d’empreses que han realitzat entrevistes ràpides per conèixer les persones que busquen feina. L’objectiu era casar oferta i demanda d’ocupació.

Èxit de contractació

Les jornades Speed Dating, que enguany han arribat a la quarta edició, s’han consolidat a Calonge i Sant Antoni com una manera efectiva de posar en comú l’oferta i la demanda de feina.

L’Speed Dating són unes jornades ocupacionals que es porten a terme des de 2018 al Palau Firal de Sant Antoni, promogudes conjuntament per l’Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba