Saltear al contenido principal

La Cambra de Comerç de Palamós ofereix ajudes directes per la digitalització, innovació i sostenibilitat de les pimes, cofinançat amb fons FEDER.

Les empreses de la demarcació de la Cambra de Comerç de Palamós poden obtar a diferents ajudes per la digitalització, innovació i sostenibilitat de les mateixes.

Les pimes poden rebre fins a 10.000€ si sol·liciten l’ajuda del programa Industria 4.0, i 3.500€ si s’incriuen en els programes InnoCámaras o Sostenibilitat. En els tres casos, el finançament és del 50% de la inversió realitzada, a través de fons FEDER.

Programa Industria 4.0:

Té com a objectiu la transformació digital de les pimes del sector industrial, ajudant-les a integrar eines competitives clau, i a maximitzar les oportunitats que la denominada Industria 4.0 els hi ofereix per reactivar la seva activitat.

FASE I – Diagnòstic Assistit en Industria 4.0

FASE II – Ajudes del Pla Personalitzat i Implantació (PPI)

El percentatge màxim d’ajuda a percebre per cada empresa a la Fase II serà del 50% de la inversió realitzada sobre un cost màxim elegible de 20.000€, de manera que la quantia màxima de l’ajut serà de 10.000€

Més informació: www.cambrapalamos.org/industria-4-0

Programa InnoCámaras:

Té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat de les pimes mitjançant una metodologia que combina l’assessorament i ajudes directes a la innovació.

FASE I – Assessorament especialitzat a la PIME

FASE II – Pla de recolzament a la innovació

El percentatge màxim d’ajuda a percebre per cada empresa a la Fase II serà del 50% de la inversió realitzada sobre un cost màxim elegible de 7000€, de manera que la quantia màxima de l’ajut serà de 3.500€

Més informació: www.cambrapalamos.org/innocamaras

Programa Sostenibilitat:

Aquest programa està orientat cap a les necessitats específiques de millora econòmica sostenible de les empreses i posa a disposició de les pimes, a través de la Cambra, el suport necessari per als seus processos d’actuacions relatives a l’eficiència energètica, la reducció de la petjada de carboni, l’economia circular i l’Agenda 2030.

L’objectiu és millorar la productivitat i competitivitat de les micro, petites i mitjanes empreses amb l’adopció d’una cultura a favor de la innovació permanent, per aconseguir un creixement econòmic sostenible.

FASE I – Anàlisi exhaustiu de l’empresa

FASE II – Implantació de les solucions

El percentatge màxim d’ajuda a percebre per cada empresa a la Fase II serà del 50% de la inversió realitzada sobre un cost màxim elegible de 7000€, de manera que la quantia màxima de l’ajut serà de 3.500€

Més informació: www.cambrapalamos.org/sostenibilitat

 

El termini de presentació de sol·licituds comença el 14 de març a les 09:00h. i finalitzarà el 30 de novembre de 2022 a les 14:00h. (o fins a esgotar pressupost).

Les empreses de la demarcació de la Cambra de Palamós es poden presentar a les convocatòries de la Cambra de Comerç de Girona.

La presentació de sol·licituds s’ha de realitzar a través de la seu electrònica i s’ha de disposar de signatura digital (del titular o representant) i l’aplicació Autofirma.

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba