Saltear al contenido principal

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Palamós renoven l’acord per incrementar la competitivitat de les empreses

• Ambdues entitats col·laboraran en la formació dels empresaris i emprenedors palamosins.

• L’acord de patrocini inclou l’organització de jornades formatives i esmorzars de treball per millorar la competitivitat de les empreses.


Palamós, 16 de novembre de 2020
CaixaBank i la Cambra de Comerç de Palamós han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l’assessorament i la formació dels emprenedors.
El conveni, signat pel president de la Cambra de Palamós, Pol Fages i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional, així com jornades i esmorzars de treball per exposar diferents novetats que vagin sorgint en el món empresarial i que aportin uns coneixements que son del tot necessaris per als empresaris i els seus treballadors.
Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages, ha agraït el suport de CaixaBank que incideix en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització, en aquestes circumstàncies especials per la Covid-19. El director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha reiterat el suport de l’entitat financera a la cambra palamosina i a les empreses del territori.

El banc que trien les empreses
CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que disposa d’una xarxa formada per 126 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles, en els quals treballen 1.200 professionals altament qualificats i amb una sòlida reputació en l’assessorament empresarial.
L’entitat financera posa a disposició de les empreses gironines tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses gironines. Als centres, ubicats a Girona, Cassà de la Selva i Figueres hi treballen especialistes per a la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.
A més, CaixaBank disposa a Girona d’un centre Business que ofereix un servei especialitzat i pròxim a les microempreses, empreses que facturen menys de 2 milions d’euros; així com a comerços, autònoms i emprenedors. Situat al carrer de la Creu, 31, compta amb 9 gestors que acompanyen els clients en tot el cicle de vida dels seus negocis, oferint orientació i assessorament personalitzat.
En l’àmbit internacional, CaixaBank dona suport als seus clients empresa a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries, que se sumen als gestors d’alta especialització -especialistes en finançament i serveis, comerç exterior i tresoreria, finançament estructurat, turisme i negoci immobiliari- que treballen a les oficines d’Espanya per oferir el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l’estranger. L’entitat dona servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que treballen en projectes internacionals més complexos.

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba