Saltear al contenido principal

ES CONSTITUEIX EL NOU PLE DE LA CAMBRA DE PALAMÓS I ES REELEGEIX POL FAGES COM A PRESIDENT

Facilitar la digitalització de les empreses, la sostenibilitat i la potenciació de l’economia blava, seran les principals prioritats del nou mandat.

Aquest matí s’ha constituït oficialment el nou plenari de la Cambra de Comerç de Palamós, sorgit del procés electoral que s’ha dut a terme en els darrers mesos. El Ple està format per 20 membres, 14 escollits directament pels electors, 2 designats per les organitzacions empresarials i 4 de les empreses de major aportació. Hi ha una renovació dels seus membres en un 40 % i la participació del 30 % de dones.

Durant l’acte, que ha comptat amb la presència del secretari general del Departament d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, de l’alcalde de La Bisbal d’Empordà, Oscar Aparicio, del subdelegat del Govern a Girona, Albert Bramón, de la Raquel Robert, Directora del serveis  territorial d’Economia i Hisenda de la Generalitat a Girona, Raimon Trujillo, vicepresident 2on Consell Comarcal del Baix Empordà, Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Girona i del  Consell General de Cambres de Catalunya, Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Barcelona, Pere Ayach, president de la Cambra de Sant Feliu de Guíxols, s’han elegit els integrats el Comitè Executiu de la cambra palamosina, encapçalats pel seu president.

El Comitè queda configurat per:

– Pol Fages –  representant empresa: Turismon Travel SL – President

– Xantal Noëlle – representant empresa: Impressme SL – Vice-presidenta primera

– Carles Arnall – representant empresa: Carleser SL – Vice-president segon

– Enric Gimeno – representant empresa: Sarfa SL – Tresorer

– Carles Anglada – representant empresa: Mora Rosas SA – Vocal

– Albert Gómez – Vocal

– Marta Martí – representant empresa: Comercial Kmag Materials SL – Vocal

– Jordi Mató – representant empresa: Comercial Auto Nàutica SA – Vocal

– Sebastià Morató – representant empresa: Top Cala  – Vocal

– Marta Ponsa – representant empresa – Ponsa Assessors SL –  Vocal

Després de ser escollit pels membres del plenari, Fages ha pres possessió del càrrec i ha agraït la confiança que li han dipositat.

El president de la Cambra de Palamós ha expressat, que un dels principals objectius de gestió de tot l’equip per al mandat de quatre anys que s’ha obert avui, és un impuls de l’acompanyament de les empreses en el seu procés de digitalització, desenvolupar el Compromís Nacional per un Turisme Responsable i Sostenible a les empreses del sector turístic amb la implantació del segell Biosphere Tourism en el sector turístic, potenciació de l’economia blava i especialment en el sector nàutic, així com, incentivar la creació de noves empreses, llocs de treball i acompanyament  les empreses ja consolidades , potenciant el servei d’assessorament i mentoring.

Seguiment per l’execució del  Pla Director del Port de Palamós convertint aquest en una Plataforma intermodal del Baix Empordà a la província de Girona i Punt Inspeccio Fronterer per mercaderies vegetals. Participar activament en diferents organismes del territori i essent la veu de confiança i representant als diferents sectors empresarials de la demarcació.

Des de la cambra es vol preservar el comerç , la indústria , la Navegació , el turisme , els Oficis, els serveis ,les empreses i l’economia de la Demarcació.

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba