Saltear al contenido principal

Èxit de participació en l’Speed Dating de Calonge i Sant Antoni

MÉS DE 40 EMPRESES, 135 LLOCS DE TREBALL I 251 CANDIDATS PARTICIPEN EN LES JORNADES OCUPACIONALS

El Palau Firal de Sant Antoni va acollir el passat divendres 3 de març, la cinquena edició de la jornada Speed Dating, un acte on més de 40 empreses van oferir un centenar de llocs de treball. Un total de 251 candidats es van inscriure a la jornada que van comptar amb gairebé 600 entrevistes de feina, ja que cada candidat es podia inscriure a més d’una oferta de treball. Dels 103 llocs de treball que es van oferir, bona part estaven vinculats al sector turístic, especialment al sector de la restauració o al sector hoteler i càmpings.

Segons detallem des de l’organització, <<les dades d’ocupació fan preveure que la temporada d’estiu serà complicada a l’hora de trobar segons quins perfils professionals>>, motiu pel qual enguany es va decidir avançar la jornada.

L’objectiu de l’Speed Dating és facilitar la trobada entre empreses que ofereixen llocs de treball i persones que busquen feina amb entrevistes ràpides per conèixer als diferents perfils.

L’esdeveniment és promogut conjuntament per l’Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i la Cambra de Comerç de Palamós amb la col·laboració del Programa Ferias – PICE.

 

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba