Saltear al contenido principal

La Cambra de Palamós aposta per la formació professional dels joves a través de la signatura d’un conveni de col·laboració amb la Fundació Impulsa

  • La Cambra de Comerç de Palamós i la Fundació Impulsa signen un conveni de col·laboració.
  • Aquest conveni de col·laboració és amb la finalitat de compartir recursos i donar a conèixer la tasca social de la Fundació Impulsa entre el teixit empresarial del territori.

La Cambra de Comerç de Palamós i la Fundació Impulsa signen un conveni de col·laboració amb la finalitat de compartir recursos i donar a conèixer la tasca social de la Fundació Impulsa entre el teixit empresarial del territori.  La Fundació promou la igualtat d’oportunitats dels joves, i acompanya a aquells en situació de vulnerabilitat social i econòmica perquè cursin cicles de Formació Professional (FP). Els hi ofereix un acompanyament integral: econòmic, a través del finançament dels estudis de Formació Professional; tecnològic, amb la donació d’un ordinador portàtil; humà, amb formacions transversals i la vinculació a una entitat del territori; social, amb l’acompanyament d’una persona mentora; i laboral, amb formacions i estades formatives a empreses.

En aquest sentit, el conveni promou establir els canals oportuns perquè les empreses coneguin el projecte, i aquelles que ho vulguin, puguin acollir-se a alguna de les modalitats de col·laboració amb la Fundació Impulsa, assolint d’aquesta manera els objectius de responsabilitat social corporativa. A més, amb aquesta signatura també és potència el treball en xarxa pel que fa a l’àmbit de la formació professional del jovent de la comarca.

Així ho explica l’Ambaixador de la Fundació Impulsa al Baix Empordà, Gerard Albertí: “Una de les claus del Mètode Impulsa són les aliances amb el món empresarial i pensem que la signatura d’aquest conveni és una bona manera de promoure sinergies i oferir-nos suport mutu. Amb aquest acord des de la Fundació Impulsa i a través dels nostres programes d’actuació, estem oferint els recursos humans i materials necessaris a la Cambra de Palamós per fomentar l’accessibilitat social, i econòmica a cicles de Formació Professional, i a la vegada ells ens ajuden a eixamplar la xarxa solidària imprescindible per continuar desplegant el Mètode Impulsa”.

Per la seva banda, el President de la Cambra de Palamós, Pol Fages, també posa de manifest la importància d’aquest acord: “ Des de la Cambra de Palamós també veiem aquest conveni com una bona oportunitat per a les empreses a l’hora d’assolir els seus objectius de responsabilitat social corporativa i treballar en una mateixa direcció per afavorir la formació professional del jovent de la comarca. Per això, des de la Cambra de Palamós ens comprometem a ajudar a difondre la tasca de la Fundació Impulsa i a cedir-los espais per dur a terme reunions, trobades amb els joves becats, formacions grupals amb els joves i mentors, entre d’altres.

Aquest curs 2022 – 2023 és el segon any que la Fundació Impulsa beca i acompanya a joves al Baix Empordà. Enguany es bequen un total de 302 joves a diferents territoris de Catalunya per part de la Fundació, 22 dels quals són del Baix Empordà.

 

 

 

 

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba