Saltear al contenido principal

L’Speed Dating de Calonge i Sant Antoni oferirà més de 100 llocs de treball

L’Speed Dating de Calonge i Sant Antoni oferirà més de 100 llocs de treball

Un total de 32 empreses oferiran 102 ofertes de feina durant 3 dies d’entrevistes de treball

La jornada es farà els dies 12, 13 i 14 de maig al Palau Firal i els aspirants a un lloc de treball es poden inscriure fins al 10 de maig

29 d’abril de 2021.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà organitzen 3 jornades d’entrevistes ràpides per trobar feina. Aquesta nova edició de l’Speed Dating de Calonge i Sant Antoni tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de maig al Palau Firal de Sant Antoni.

Un cop tancat el termini d’inscripció d’ofertes, un total de 32 empreses han presentat 102 ofertes de treball. Ara s’obre el termini perquè els aspirants a aquests llocs de treball es puguin inscriure i optar-hi. Les inscripcions estan obertes fins al 10 de maig. Els aspirants han d’accedir a la web activa.calonge.cat, seleccionar a quina de les ofertes volen optar i trucar al 972 609 411 per inscriure’s. Els llocs de treball van des de personal administratiu fins a cambrers, ajudants de cuina, recepcionistes o operaris, entre d’altres. L’objectiu és casar oferta i demanda d’ocupació.

Ajuts de fins a 6.000€ per incentivar l’ocupació.

En relació a la promoció de l’ocupació, el Ple de Calonge i Sant Antoni també ha aprovat les bases d’ajuts a autònoms i pimes del municipi pel foment de la contractació. Aquestes bases estableixen subvencions que poden arribar als 4.000€ per noves contractacions de treballadors i treballadores. L’objectiu d’aquestes subvencions és donar fomentar l’increment d’ocupació i incentivar el manteniment de l’ocupació existent.

A aquests ajuts s’hi podran acollir els autònoms, microempreses o pimes que es trobi en possessió dels permisos corresponents a l’activitat en el municipi de Calonge i Sant Antoni que contractin persones que estiguin a l’atur i estiguin inscrites al Club de la Feina que gestiona l’Ajuntament en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Les bases estableixen una subvenció de 2.000€ per a cada nova contractació durant els mesos de maig a setembre, ambdós inclosos, de 4 mesos de durada amb una jornada laboral de com a mínim 30 hores setmanals. Per les noves contractacions de 3 mesos de durada la subvenció serà de 1.000€ i en els casos de noves contractacions per 2 mesos es podrà accedir a una subvenció de 600€.

L’import màxim que podrà rebre cada beneficiari és de 4.000€, si bé aquest import es podrà incrementar en 2.000€ si s’acredita que s’ha incrementat la mitjana de personal contractat entre gener i setembre respecte al mateix període de l’any anterior.

Aquestes subvencions seran compatibles amb la percepció d’altres subvencions, ajudes o ingressos que financin la mateixa activitat, atorgades per altres administracions públiques.

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba