Saltear al contenido principal

Restaurant Pi Verd rep la distinció d’Establiment Històric 50 anys de les Cambres de Comerç de Girona i Palamós

•   El president de la Cambra de Comerç de Girona, el Vicepresident de la Cambra de Comerç de Palamós i l’Alcalde de Palafrugell, han lliurat el guardó a Maria Estrella, en reconeixement a la trajectòria empresarial.

•  Restaurant Pi Verd, que l’any 1966 l’Amado i la Maria varen fundar un petit local, convertint casa seva en un bar al costat de la fàbrica de suro on van començar a servir tants cafès.

Les mans de l’Amado van començar a donar forma a la fusta i a realitzar manualitats que a dia d’avui segueixen lluint i donant personalitat al bar. Moltes hores de treball i sacrifici han fet que la seva filla, Maria Estrella, hagués crescut en un entorn familiar i acollidor.

El bar va tenir continuïtat amb Maria Estrella i el seu home, en Joan Ridao. Tothom els coneix i sap d’on venen, amb moltíssimes amistats del poble i moments que sempre recorden entre rialles i enyorança.

A punt de jubilar-se el pare, el seu fill Jordi i la seva dona Desirée, van decidir continuar amb el negoci, i donar una nova imatge al bar, amb més color i afegint l’especialitat d’hamburgueses.

 

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba