Saltear al contenido principal
Renovacio Conveni Bancsabadell

La Cambra de Comerç de Palamós renova l’acord amb el Banc Sabadell

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Palamós  i Banc Sabadell han signat la renovació del conveni de col·laboració. L’objectiu d’aquesta col·laboració és satisfer les necessitats financeres dels membres de la cambra en condicions preferents i crear productes específics per al col·lectiu.

L’acord va ser signat pel Sr. Pol Fages Ramio, president de la Cambra de Comerç de Palamós i la Sra. Montserrat Burriel Porcar , directora d’Institucions de la Territorial de Catalunya amb la presència de la directora regional de Girona, Sra. Montserrat Garciandia i del director de l’oficina de Palamós, David Correa.

La  renovació de l’acord té l’esperit de mantenir una relació continuada entre les institucions a través de reunions periòdiques, a fi de conèixer de primera mà les necessitats reals dels seus membres i d’adaptar contínuament l’oferta de serveis i prestacions.

L’experiència de Banc Sabadell amb els col·lectius professionals li dóna un elevat coneixement de la realitat. L’entitat disposa d’un equip humà ben preparat, dotat dels recursos tecnològics i comercials més moderns, i d’una organització multicanal enfocada al client que li permet ocupar una posició destacada en el mercat en banca personal, d’empreses i, sobretot, per als professionals.

De l’oferta, destinada a cobrir les necessitats tant de l’economia professional, en destaquen els productes de finançament  que complementen les ajudes i subvencions de les diferents convocatòries provinents dels Fons de Recuperació Europeu que, per aquest concepte estan en vigor o bé es convocaran en els propers mesos per ajudar a empreses i pimes en la seva transformació digital i en donar l’impuls a les inversions en sostenibilitat i eficiència energètica.

Pot sol·licitar més informació es poden dirigir a la Cambra. 972.31.40.77 – info@cambrapalamos.org

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba